Författarkurser på distans

Gå en författarkurs på distans med Jorun Modén – kursen kommer hem till dig tack vare digital teknik.

Funderar du på att gå en författarkurs på distans? Välkommen till Författarkurs.se – här hittar du ett komplett utbud av författarkurser. Kanske vill du satsa på att bli utgiven, eller så tycker du helt enkelt att det är roligt att utforska din kreativitet. Oavsett om du bokar en skrivarkurs i Stockholm eller på distans får du möjlighet att träffa din kursledare och dina kurskamrater ansikte mot ansikte. Vi använder konferenssystemet Zoom på distanskurserna, vilket ger möjlighet att skapa ett klassrum som kommer hem till dig. Med hjälp av Zoom kan vi även genomföra kortare övningar och workshops live, samt dela in oss i grupprum. Du kan vänta dig massor av kunskap kring skrivandets hantverk, spännande samtal och massor av inspiration!

Vi blev utgivna
Fler och fler före detta deltagare som har gått en författarkurs på distans är nu utgivna författare – du möter dem på vår egen Walk of Fame. Om du behöver hjälp att välja mellan en författarkurs på distans eller en fysisk kurs kan du läsa följande guide:
https://forfattarkurs.se/2020/01/ar-det-battre-att-ga-en-forfattarkurs-fysiskt-eller-pa-distans/  Distansutbildning är effektivt när du får återkoppling och handledning, och det har visat sig att både författare som gått en författarkurs på distans och de som har tagit del av samma utbildning fysiskt i Stockholm skriver kontrakt. Du hittar hela utbudet av författarkurser på distans via menyn längst upp på den här sidan. Författarkurs.se finns listade hos oberoende Kurser.se där kurserna får toppbetyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd.

Läs mer om kursledaren HÄR.
Boka din författarkurs HÄR – både på distans och fysiskt.